İdil Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://idilbilsem.meb.k12.tr
Adres : AŞAĞI MAH. HÜKÜMET CAD. ESKİ İMAM HATİP ORTA OKULU BLOK NO 124 İÇ KAPI NO 0 İDİL / ŞIRNAK
VİZYON : Hedef kitlesindeki özel veya üstün yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üstün düzeyde kullanmalarını sağlamak ve hedef kitlesinin erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlamak.
MİSYON : Hedef kitlesindeki öğrenciler arasında; zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün veya özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : HAFTA İÇİ SABAH GRUBU : 08.30 - 11.25 HAFTA İÇİ ÖĞLE / AKŞAM GRUBU : 15.30 - 18.40
Servis : Kuruma ait servisimiz bulunmamaktadır.
Ulaşım : Kurumumuz ilçe merkezine yürüme mesafesindedir. Ayrıca şehiriçi ve şahsi araçlarla ulaşım sağlanabilir konumdadır.
Yerleşim Yeri : AŞAĞI MAH. HÜKÜMET CAD. ESKİ İMAM HATİP ORTA OKULU BLOK NO: 124 İÇ KAPI NO: 3 İDİL / ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz idil ilçe merkezinde yeni kaymakamlık konutunun karşısında bulunup, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile aynı bahçede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : Merkezimizde kontenjan sınırlaması bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Merkezimize öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan BİLSEM ön değerlendirme uygulaması ve bireysel değerlendirme sonucunda başarılı olan öğrenciler kayıt hakkı kazanmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : BİLSEM´lerde ders bazlı sınav uygulamaları yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 4004-4005-4006-4007- 2204 A/B TÜBİTAK Projeleri TEKNOFESTLER İSTKA UNESCO GAP Yeşil İnovasyon
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS , e-Twinnng